loading...
سلام بر مهدی(عج )
مهدی علوی بازدید : 156 سه شنبه 16 اسفند 1390 نظرات (0)
انگار چشمان ما از حماسه‌های بزرگ پر شده است و کمتر درک می کنیم عظمت وقایعی را که در نگاه دنیا باورنکردنی است. همین روز جمعه 12 اسفند، ملت ایران حماسه جدیدی را خلق کرد که غرب حیرت زده را که هنوز مبهوت راز ایستادگی ایران اسلامی در برابر تحریم های "فلج کننده" بود، انگشت به دهان گذاشته است.
سرویس سیاسی جهان- عبدالله الماسی: برای بسیاری از مردم دنیا باور نکردنی بود که در شرایط تحریم و تهدید بی سابقه و در حالی که رکورد مشارکت پارلمانی در خود آمریکا و اروپا هم به 50 درصد نمی رسد، در انتخابات مجلس ایران تحت فشار، مشارکت بیش از 64 درصدی ثبت شود؛ 10 درصد بیشتر از انتخابات مجلس هشتم. در این باره چندین نکته مهم قابل ذکر است:

1. چندین قطعنامه اقتصادی، تحریم های پی در پی، فشار بی امان سیاسی و حتی تهدید نظامی بخشی از به آب آتش زدن‌های غرب صهیونی برای فشار به ملت ایران بود که در ماه های منتهی به انتخابات به اجرا در آمد که شاید ملت ایران را از پیگیری آرمان های انقلاب اسلامی ناامید و دلسرد کند؛ پاسخ مردم اما روشن و پر معنا بود: مشارکت 64 درصدی.

2. در انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی "خط تحریم انتخابات" در هم شکسته شد. پروژه تحریم انتخابات مجلس از چندین ماه پیش و در بی سابقه ترین اتحاد میان جریان اپوزیسیون داخلی و خارجی رسما کلید خورد و حتی بودند افراد ظاهرا معتدل که سخن از تحریم راندند. از محمد خاتمی، رئیس دولت اصلاحات و زندانیان فتنه 88 گرفته تا افرادی همچون سازگارا و نوری زاده همگی در تحریم انتخابات هم نظر بودند و به 2 صورت پنهان و آشکارا آن را تبلیغ و ترویج می کردند. بماند که خاتمی به یکباره و پس از درک حماسه 12 اسفند ترجیح داد جز تحریم کنندگان نباشد
.
کار شبکه های ماهواره ای در روزهای منتهی به انتخابات، به التماس کردن هم رسید. تیم های شایعه پراکنی و ناامیدسازی مردم در داخل کشور هم در قالب شعارنویسی، ارسال گسترده پیامک و ایمیل و... همین خط را پیش بردند. حتی شخصیت هایی همچون آقای هاشمی رفسنجانی که پبش از هر انتخابات چندین بار مردم را به شرکت پرشور در سرنوشت کشور دعوت می کرد، این بار روزه سکوت گرفت و دم بر نیاورد...
همه این قطعات همچون پازلی ده ها تکه ای کنار هم جفت شد اما به مدد تدبیر رهبر انقلاب و بصیرت و ولایتمداری ملت، تصویری که از این پازل بدست آمد نه "تحریم" و "انتخابات سرد و بی رونق" که رکوردی جدید از تجلی مردمسالاری دینی بود.

3. مهمترین ادعایی که پس از انتخابات ریاست جمعوری دهم از سوی فعالان و سران جریان فتنه مطرح شد، این بود که "مردم اعتماد خود را به نظام از دست داده اند". آنان این ادعا را هزاران بار و به انحا مختلف به عنوان سخنگوی ملت ایران مطرح کردند و صدها تحلیل و گزارش نوشتند که ایرانیان دیگر انگشت خود را با جوهر رای، رنگی نخواهند کرد.
باید اذعان کرد که بخشی از دلسوزان نظام هم حتی تا روز برگزاری انتخابات تحلیلی قاطع در این باره نداشتند و تصور یک انتخابات سرد در دل آن دلهره افکنده بود.
البته همان زمان، رهبر معظم انقلاب با رد ادعای فتنه گران، در یك پیش‌بینی معجزه‌گونه بر "حضور مستحکم" مردم در انتخابات آتی(مجلس نهم) تاکید داشتند. ایشان در نماز جمعه 20 شهریور 88 تأكید فرمودند: مردم به نظام اعتماد دارند، نظام هم به مردم اعتماد دارد. ان‌شاء اللّه خواهید دید در انتخابات آینده -كه حالا دو سه سال دیگر است- همین مردم با وجود همین بازیگرى‎اى كه مخالفان و دشمنان و غافلان و بى خبران داخلى كردند، یك حضور مستحكمِ قوى‌اى در انتخابات خواهند داشت.
روز جمعه همه دیدند که چه شد و اعتماد مردم به نظام از چه جنسی است. در بستر همین اعتماد، ملت یکپارچه به صحنه آمد، نمایندگان خود را گلچین کرد و به خانه ملت فرستاد.

4. در ایام فتنه 88، التهاب و فضای سنگینی بر کشور سایه افکند و تا مدت ها بسیاری از فعالیت ها را تحت تاثیر قرار داد. این جو نامطلوب حتی تا روز 11 اسفند و آغاز انتخابات مجلس نهم، کم و بیش ادامه داشت. مهمترین ویژگی این فضا تردیدافکنی در دل دوستداران جمهوری اسلامی و تحلیل های کم مایه از موضع مردم در این باره بود اما حماسه حضور روز جمعه این نقطه سیاه را در دل خود کاملا هضم کرد و خط پایانی شد بر فضای تردید و رونمایی از "نسخه جدید اعتماد ملت به نظام".
در واقع انتخابات مجلس نهم نوعی رفراندوم برای انتخاب مجدد جمهوری اسلامی بود؛ رفراندومی که نتیجه آن "نه" به فتنه و عوامل آن و "بیعت" مجدد با جمهوری اسلامی و ولایت فقیه بود. از این پس فضا کاملا دگرگون است؛ امید و اعتماد جای تردید و شک را گرفته و جبهه ضدانقلاب هم به انزوای خود معترف است.

5.نباید تردید کرد که مهمترین علت خلق انتخابات 64 درصدی روز 12 اسفند ماه تدابیر و هوشمندی رهبر فرزانه انقلاب بود. تاکیدات بجا و روشنگرانه ایشان درباره اهمیت انتخابات مجلس نهم، افشای توطئه های دشمن در این باره، توصیف وضعیت و جایگاه کنونی ایران در جهان اسلام، منطقه و دنیا برای مردم، تاکید به شورای نگهبان برای افزایش تایید صلاحیت ها و ... از جمله مورادی است که تاثیر ملموسی بر حضور حداکثری مردم در انتخابات گذاشت و همگان دیدند اقشار مختلف رای دهندگان علت حضور خود در انتخابات را "لبیک به رهبر" عنوان می کردند.
نکته دیگری که در این باره قابل توجه است نوع برخورد رهبر انقلاب از فردای روز انتخابات خرداد 88 با حدود 14 میلیونی بود که به میرحسین موسوی و مهدی کروبی رای دادند. ایشان هم در آن ایام فتنه گون هم در ادامه، همه رای دهندگان را تکریم کردند و حضور آنان در انتخابات را قابل تقدیر دانستند. رویکرد هوشمندانه رهبر انقلاب در این عرصه نیز "جذب حداکثری و دفع حداقلی" بود؛ رویکردی که روز جمعه مهر موفقیت خورد و نشان دادند که قریب به اتفاق آن 14 میلیون نه اپوزیسیون نظام که اپوزیسیون دولت اند.
می توان رای آوری مخالفان دولت را هم نتیجه حضور این طیف در انتخابات مجلس ارزیابی کرد.

6. از دیگر برکات انتخابات اخیر تجلی واقعی "مردم سالاری دینی" به معنای واقعی کلمه بود. این الگوی بی نظیر جمهوریت بارها امتحان خود را به خوبی پس داده که انتخابات ریاست جمهوری دهم از نمونه های بارز آن است. هرچند غرب صهیونی با هدایت جریان فتنه کوشید حلاوت جهش بزرگ این الگو را در کام ایرانیان و مسلمانان دنیا تلخ و آن را نتیجه حضور طیفی افراطی در صحنه انتخابات توصیف کند اما حماسه 12 اسفند که بدون حضور افراطیون خلق شد، نشان داد که ادعای دشمنان نظام درباره انتخابات سال 88 بی پایه و حماسه های انتخاباتی در ایران مخلوق الگوی "مردمسالاری دینی" است؛ الگویی که غرب از پاسخ به آن عاجز مانده و در ممانعت از الهام گیری ملت های مسلمان از این الگو ناتوان است.
چشم تیزبین انقلابیون مسلمان منطقه هم که در ابتدای انقلاب خود هستند، به انتخابات مجلس نهم دوخته شده بود که ببینند بعد جمهوریت نظام در موقعیتی متفاوت از انتخابات جنجالی خرداد 88، چه نمودی پیدا می کند. اکنون می توان قاطعانه گفت، ملت های مسلمان از پیگیری رویکرد عدالتخواهانه انقلاب اسلامی ایران خرسندند و از این الگو الهام خواهند گرفت.

7. این انتخابات هفتمین رای اعتماد مردم به گفتمان و مبانی جریان اصولگرایی –در واقع همان خط انقلاب- بود. مردم پس از حدود 5 سال و از سال 81 با شوراهای دوم به جبهه اصولگرایی اقبال نشان دادند و در انتخابات هفتمین دوره مجلس، نهمین انتخابات ریاست جمهوری، مجلس هشتم، شوراهای سوم، انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و مجلس نهم به خط این جریان رای اعتماد دادند.
البته رای منفی به برخی از نمایندگان مجلس هشتم هم نشان داد که ملت ایران با کسی عقد اخوت نبسته است.

8. در بین کسانی که با رای مردم راهی مجلس شده یا در آستانه ورود به مجلس هستند، نام هایی به چشم می خورد که بخشی از جریان اپوزیسیون آنان را در لیست مخالفان ولایت فقیه و نظام قرار داده اند. نمونه بارز این افراد علی مطهری است. گرچه او موفق نشد در دور نخست حوزه انتخابیه تهران راهی مجلس نهم شود اما جز 10 نفر اول قرار گرفت و به مرحله دوم راه یافت.
فارغ از انتقادات متعددی که به عملکرد مطهری وارد است اما وی نه اصلاح طلب به نظر می رسد و نه ضدانقلاب و مخالفت ولایت فقیه. مطهری چند روز پبش از انتخابات مجلس نهم در دانشگاه الزهرا(س) گفته است: ولایت فقیه از نظر سروش به معنی استبداد ظالم است و از نظر برخی تندروها به معنی استبداد عادل، در حالی که ما آن را استبداد نمی دانیم.

برخی محافل اپوزیسیون توصیف اغراق آمیزی از مواضع علی مطهری کرده و حتی او را تا درجه مخالفت با ولی فقیه به خود نزدیک کرده اند اما در واقع ضدیت مطهری با دولت و رویکرد خبرساز شخص رئیس جمهور محدود شده است.
بر این اساس بیراه نیست که رای بالای مطهری را از آن مردمی دانست که از مخالفان جدی دولت محسوب می شوند.

9. نمایندگانی که عصاره حماسه روز 12 اسفند هستند و مجلس نهم را شکل خواهند داد باید قدر بصیرت و اعتماد ملت ایران را که در اوج تحریم، فشار و تهدید همچنان حماسه آفرینی می کند، بداند و خواسته های آنان را که همان آرمان های امام راحل و انقلاب است با جدیت و به دور از هیاهوی سیاسی پیگیری کنند.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
عزیزم عاشقی دارد کلاسی - نباشد در خور هر عام و خاصی - معلم الله و درسش جنون است - الفبا ح - س - ی - ن است
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 84
  • کل نظرات : 23
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 22
  • بازدید امروز : 26
  • باردید دیروز : 23
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 49
  • بازدید ماه : 123
  • بازدید سال : 2,719
  • بازدید کلی : 22,771
  • کدهای اختصاصی

    ابزار وبلاگ

    ابزار وبلاگ

    اوقات شرعی

    ابزار وبلاگ

    وب سایت ختم قرآن مجید

    اسلایدشو